Verzendkosten

Nederland

Bij ons betaal je een laag verzendtarief van €4,95 voor alle bestellingen.

GRATIS verzending voor alle bestellingen vanaf €75,- (ex.btw)

België

Wij versturen ook naar België. Hiervoor zijn de verzendkosten €8,95.

GRATIS verzending voor alle bestellingen vanaf €125,- (ex.btw)

Levertijd

Alle bestellingen die binnen komen voor 15:00 uur op werkdagen wordt dezelfde dag verstuurd. Bijna al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Het komt weleens voor dat we sommige producten niet meer kunnen leveren. In deze situatie boeken wij het geld terug op de rekening waarmee is betaald of je kunt iets anders voor in de plaats uitzoeken.

Nabestelling

Nabestelde producten worden tussen 3 a 7 werkdagen geleverd. Let wel op dat uw pakketje pas verzonden wordt wanneer het compleet is. Duurt het langer dan bovengenoemde dagen, wordt dit uiteraard met u gedeeld.

Zodra de bestelling ingepakt en klaar voor verzending is, ontvang je een e-mail met een track en trace code. Wij versturen alle pakketjes via Post NL.

PostNL bezorgt binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Je bestelling wordt dus binnen 24 uur nadat wij de bestelling hebben aangeboden bij PostNL geleverd op het bij de bestelling opgegeven afleveradres. Bestellingen die vrijdagmiddag voor 15:00 uur worden geplaatst worden op zaterdag door PostNL geleverd. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden gedaan worden op dinsdag door PostNL geleverd. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet 100% garanderen, daar dit in handen is van PostNL.

Betaalmogelijkheden

Ideal Prime Nails

iDEAL – Nederland

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankier omgeving van jou eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Betalen via iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Paypal Prime Nails

Wat is PayPal?

Betaal snel en gemakkelijk met PayPal; dé service om te betalen, geld over te maken en betalingen te ontvangen zonder steeds opnieuw je financiële gegevens in te voeren. PayPal wordt door 250 miljoen mensen gebruikt om te shoppen op miljoenen websites overal ter wereld – in meer dan 200 markten en in 25 verschillende valuta’s

Bancontact Prime Nails

Wat is Bancontact?

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. De betalingen via Bancontact zijn altijd beveiligd. De betaalmethode is daardoor bijzonder geschikt voor webshops.

Apple Pay Prime Nails

Wat is Apple Pay?

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 35 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in de Wallet geplaatst zijn.Ons systeem detecteert automatisch of je betaalt vanaf een Apple device. Alleen dan wordt Apple Pay getoond als betaalmethode. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID.