Victoria Vynn is een nieuw Amerikaans merk dat van vrouwen houd. Opgericht met passie en liefde voor nagelstylisten en salons! Victoria Vynn haalt haar inspiratie uit NYC – de wereld beroemde stad voor mode en design.

Victoria Vynn heeft twee verschillende lijnen in de Gelpolish. De Gellakken zijn van hoge kwaliteit en ook eens betaalbaar. Wat tegenwoordig ook een dingetje is. Daarnaast zijn de flesjes gevuld met 8 ml. Ideale inhoud.

Salon Gelpolish

De Salon Gelpolish heeft maar liefst 214 kleuren. De Salon Gelpolish kun je op twee manieren gebruiken en afweken. Ideaal voor moeilijke nagels. Daarnaast kun je ook een Tape Bond gebruiken voor een goede hechting. Het speciale aan de Tape Bond is dat de natuurlijke nagels niet hoeft opgeruwd te worden met een white block.

Pure Hybrid Gelpolish

De Pure Creamy Hybrid Gelpolish heeft 144 kleuren. Dit heeft een echte creamy structuur. Met de Victoria Vynn Pure Creamy Hybrid ben je klaar met 1 laag. Er is ook nagedacht over de kwastjes van de Gellakken. Omdat het een creamy structuur heeft dan de gewone Gelpolish, is het fijner om te lakken met een kleinere kwastje. Zo heb je niet “te”veel op je kwastje, dus ook geen geknoei. Het bijzondere en mooie is dat de gelpolish self leveling functie heeft.

Not to forget! De Pure Creamy Hybrid is afweekbaar op alcohol basis! Geen Aceton, geen sterke geuren en droge handen.